همچنین کروم رو با tab compatibility روی ویندوز سون ست کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موارد لینک زیر هم با دقت انجام بدید
http://www.tomshardware.com/faq/id-1...r-windows.html
همچنین کروم رو با tab compatibility روی ویندوز سون ست کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موارد لینک زیر هم با دقت انجام بدید
http://www.tomshardware.com/faq/id-1...r-windows.html
|
سلامی دوبارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امشب دوباره بلو اسکرین با این مضمون دیده شد:
reference_by_pointer
من دوباره گشتم دو تا تاپیک جالب دیدم. یکی مشکلات فایرفاکس با ورژن های جدید کاتالیست:
Has the AMD 14.6 Beta drivers cured your BSOD problem? • mozillaZine Forums
و دیگری bsod با ورژن های جدید کاتالیست:
AMD Support and Game Forums - BSOD 14.6 beta drivers (solved)
فکر نمیکنید بد نباشه بایوس کارت گرافیک هم آپدیت کنم؟ البته بلد نیستم ولی شنیدم کارت از گارانتی خارج میشه!
درایور قبلی رو با driver sweeper پاک کردی ؟ بعد درایور رو 14.6 رو نصب کردی ؟
گرافیک رو روی اسلات دیگه pcie تست کنید .
بایوس رو خود سافایر تو سایتش گذاشته جلوش نوشته It is a Performance BIOS for R9 290 only . حتما اپدیت کنید .
از همون اول که ویندوز رو نصب کردم درایور 14.6بتا رو نصب کردم. (برای پاک کردن درایور از Advanced Uninstaller PRO هم میشه استفاده کرد یا فقط باید با کمک driver sweeper پاک کرد؟ )
من گرافیک رو گذاشتم روی اسلات سوم.خود سایت گیگا برای این بورد توصیه کرده بود که اگر از یک کارت گرافیک استفاده میکنید روی اسلات اول بگذارید.ولی چون اسلات اول نزدیک شیلنگهای واترکولر هست 100% دمای بالای این کارت گرافیک تاثیر منفی روی عملکرد خنک سازی cpu خواهد گذاشت.برای همین ترجیح دادم روی اسلات سوم بگذارم.
این شات gpu z سیستم هست.ورژن بایوس گرافیک همینه که اینجا نوشته شده؟
تعویض بایوس گرافیک گارانتی رو ساقط نمیکنه؟ اگر در حین آپدیت مشکلی پیش بیاد شامل گارانتی میشه؟ (گارانتی الماس ایران هست)
بایوس خود سافایر پیشنهاد داده . بایوس مدل خودتون رو بگیرید . الماس ایران گارانتی شرکتی هست .زیاد معتبر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dump ها رو پیدا کردم.اسامی اونها به این صورته:
chrome.exe(1).5076.dmp
chrome.exe(1).5240.dmp
chrome.exe.5076.dmp
chrome.exe.5240.dmp
Crysis3.exe.4396.dmp
explorer.exe.1764.dmp
iw6sp64_ship.exe.6140.dmp
KMPlayer.exe.8636.dmp
RzSynapse.exe.5524.dmp
wmplayer.exe.2072.dmp
کمکی به شناسایی و حل مشکل میکنه؟
|
ویندوز 8.1 . 32 بیت نصب کردی ؟ dump ها نرم افزاری هستند . آنتی ویروس سیستمت چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mm65 (30-06-14)
نه 64 بیت اینترپرایس هست
نورتون 2014 قانونی هم هست کــرک نکردم
آخرین ویرایش توسط mm65 در تاریخ 30-06-14 انجام شده است
ویندوز 7 نداشتم ! حدود 4 ماه ویندوز 8.1 اینترپرایس 64 بیت داشتم که روش کلی هم برنامه نصب و پاک کرده بودم و یک مقدار سنگین شده بود.ولی بلواسکرین یا ارور نداشت ولی دوباره ویندوز 8.1 اینترپرایس رو نصب کردم که ویندوز فِرِش و سبک باشه که این جریان پیش اومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks